Cameron Diaz susţine că nu şi-a dorit niciodată să fie mamă

18

În timp ce-și promovează noul film, „Sex Tape”, actrița Cameron Diaz s-a destăinuit pentru publicația Esquire că nu a simțit niciodată nevoia de a deveni mamă, conform starpulse.com.

‘Când ai copii, ai prea multe bătăi de cap. Eu nu am vrut să am responsabilitatea altor vieți în afară de a mea. Această decizie mi-a simplificat mult viața. Dacă ai un copil trebuie să te ocupi de el tot timpul, în fiecare zi, până ajunge la 18 ani”, a susținut actrița în vârstă de 41 de ani.

Citeste si:  Actriţa americană Joan Rivers a murit

În plus, celebra actriță a mărturisit că nici nu a simțit nevoia, pe care multe femei o simt, de a avea un copil. „Dacă nu ai copii, viața este mai ușoară, dar asta nu înseamnă că este o decizie ușor de luat. Îmi place să fiu protectoare, dar totuși nu am fost niciodată atrasă de gândul de a deveni mamă. Viața mea este mai ușoară decât a femeilor care au copii. Așa stau lucrurile pentru mine (…) În prezent îmi merge bine. Am făcut multe în viață și am învățat să nu-mi mai pese”, s-a destăinuit actrița.

Citeste si:  Mario Draghi se aşteaptă la o creştere graduală a ratei inflaţiei spre sfârşitul lui 2015 şi în 2016

Cameron Diaz a vorbit și despre faptul că a depășit vârsta de 40 de ani și că a învățat să accepte cine este.

„Mă simt bine la 41 de ani. Îmi place. Foarte multe lucruri urâte nu mă mai afectează. În special, am scăpat de frică. Este cea mai frumoasă vârstă. Este momentul în care o femeie știe deja cum merg lucrurile și nu mai pune totul la suflet. Pur și simplu încetezi să te mai temi. Nu-ți mai pasă de ce cred bărbații despre tine”, a explicat ea.

Citeste si:  Copiii până la 3-4 ani nu ar trebui să fie expuşi la soare, susţin specialiştii dermatologii

Filmul „Sex Tape” are premiera în cinematografe la 18 iulie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata