Shakira va cânta la închiderea actualei ediţii a CM de fotbal

13

Shakira se va număra printre artiștii care vor lua parte la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, care va avea loc pe stadionul Maracana la 13 iulie, transmite EFE pe baza anunțului făcut de FIFA.

Cu aceeași ocazie, a fost reconfirmată participarea, anunțată cu câteva luni înainte, a chitaristului mexican Carlos Santana, a rapperului Wyclef și a cântărețului brazilian Alexandre Pires. Cei trei vor interpreta imnul oficial al Mondialului, ‘Dar um Jeito’, înaintea meciului final.

Cântăreața columbiană Shakira își va prezenta hitul ‘La la la (Brasil 2014)’ împreună cu brazilianul Carlinhos Brown.

Citeste si:  Echipa Germaniei îşi cere scuze de la fani pentru revenirea discretă de la CM

‘Suporterii au adoptat această muzică într-o manieră incredibilă’, a comentat artista, exprimându-și satisfacția de a cânta și la această ediție a Cupei Mondiale, după ce în 2010, la campionatul desfășurat în Africa de Sud, ea a interpretat melodia ‘Waka waka’.

Spectacolul din 13 iulie va beneficia și de prestația braziliencei Ivete Sangalo, care va prezenta, împreună cu Pires, un potpuri cu cântece naționale. Nu vor lipsi ritmurile și mișcările de samba, în versiunea unei renumite școli de profil, ‘Gres — Academicos do Grande Rioande Rio’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata