Voiculescu intenţionează să-l acţioneze în judecată pe Căpăţînă şi să îi ceară daune de 100.000 de euro

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, se gândește să-l dea în judecată pe Marian Căpățînă, inculpat în dosarul șantajării lui Mircea Băsescu, solicitându-i daune de 100.000 de euro, pentru unele afirmații pe care acesta le-a făcut la adresa sa.

”În legătură cu aberațiile lansate de Marian Căpățînă la adresa mea, îi atrag atenția să înceteze cu minciunile. Pe de altă parte, mă gândesc serios să intentez o acțiune legală împotriva lui Marian Căpățînă, solicitându-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranță banii respectivi ar putea fi valorificați de o fundație de binefacere sau de un caz social. Aceste minciuni, prezentate ca așa-zise ‘dezvăluiri’ de senzație, sunt tactici dezvoltate în laboratoarele celor care se încăpățânează să demonstreze că ridicolul nu doare”, a scris Voiculescu miercuri pe blogul său.

Citeste si:  71 de dezastre meteo şi hidro au provocat pierderi economice de 12 miliarde euro în România, în ultimii 42 de ani

În susținerea afirmațiilor sale, Voiculescu postează cererea adresată Liei Savonea, președinta Curții de Apel București.

”Am fost sesizat că în presă au apărut o serie de informații potrivit cărora numitul Marian Căpățînă a afirmat în fața Curții de Apel București că eu aș fi dat 1 milion de euro lui Florin Anghel pentru a-l compromite pe Traian Băsescu. Având în vedere gravitatea acestor afirmații, vă rog să-mi eliberați o copie a declarațiilor făcute de Marian Căpățînă în fața completului de judecată, necesară declanșării unei acțiuni în instanță împotriva acestuia”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata