CNADNR: Taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă, suspendată în week-end, în intervalul 4 iulie – 31 august

25

Taxa de trecere a podului de la Fetești-Cernavodă va fi suspendată în anumite intervale din timpul week-endului, în intervalul 4 iulie – 31 august a.c., se arată într-un comunicat remis vineri, 4 iulie, de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

‘Încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Fetești — Cernavodă se sistează de astăzi, 4 iulie 2014, până în data de 31 august 2014, în urma publicării în Monitorul Oficial a Ordinului nr. 340 din 3 iulie 2014, privind stabilirea unor derogări de la prevederile Ordinului ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine nr. 290/2013, pentru aprobarea unor tarife aplicate de CNADNR’, se arată în comunicatul citat.

Citeste si:  CNADNR propune construirea autostrăzilor Sibiu-Braşov şi Braşov-Bacău din bani europeni

Potrivit comunicatului, sistarea încasării tarifelor va fi valabilă pe sensul București — Constanța, în zilele de vineri, în intervalul orar 18,00 — 24,00; în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 6,00 — 12,00. Pe sensul Constanța-București, tarifele nu vor fi încasate în zilele de duminică, în intervalul orar 16,00 — 24,00.

CNADNR roagă participanții la trafic să își programeze călătoriile astfel încât să fie evitate eventualele blocaje de la stațiile de taxare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata