Spitalul Orăşenesc Lipova, modernizat; investiţia se ridică la peste 1 milion de lei

10

Corpul de clădire principal al Spitalului Orășenesc Lipova a fost reabilitat, investiția totală fiind de 1,1 milioane lei, în beneficiul a 60.000 de locuitori din zonă.

„Secția de recuperare medicină fizică și balneologie, cuprinzând 25 de paturi, va funcționa în corpul principal, inaugurat vineri în prezența secretarului de stat Dorel Săndesc. Spitalul Orășenesc Lipova este o unitate sanitară cu paturi care asigură asistență medicală de specialitate pentru populația arondată Văii Mureșului din județul Arad de aproximativ 60.000 de locuitori”, a precizat Ministerul Sănătății, într-un comunicat remis vineri .

Citeste si:  Primarul Radu Mazăre şi deputatul PSD Radu Babuş, urmăriţi penal de DNA

Unitatea medicală asigură servicii de medicină internă, compartiment pediatrie, recuperare medicină internă și balneologie, pneumologie și TBC.

„Datorită unei istorii atât de bogate a medicinei în orașul Lipova, pe viitor se dorește dezvoltarea acesteia la un nivel cât mai ridicat”, susține MS.

Astfel, autoritățile au în vedere dezvoltarea ambulatoriilor de specialitate și înființarea compartimentelor de chirurgie generală, ATI și obstretică-ginecologie, precum și înființarea unui compartiment de Primiri Urgențe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata