Ponta promoţiei 2014 a Academiei de Poliţie: “Toţi cei care absolviţi aveţi un loc de muncă “

Premierul Victor Ponta a participat marți, la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, la festivitatea de absolvire și de înaintare în grad a promoției 2014, asigurându-i pe tineri că vor avea un loc de muncă, pentru că este nevoie de profesia lor și merită să fie recompensați de societate.

“Aș vrea să vă felicit pe toți și să mă bucur că Poliția Română este locul în care tinerii și tinerele își pot găsi o carieră și pot să facă ceva bun pentru țara lor. Toți care absolviți această Academie aveți un loc de muncă, pentru că este nevoie de dumneavoastră, este nevoie de polițiști, de jandarmi, de pompieri, de fiecare dintre dumneavoastră”, a spus Ponta în discursul prilejuit de acest eveniment.

Citeste si:  Comisia Europeană a aprobat finanţarea pentru proiectul Ro-Net, în valoare de 85,6 milioane de euro

El și-a exprimat convingerea că promoțiile Academiei dovedesc, în fiecare an, mai mult profesionalism în îndeplinirea atribuțiilor.

Șeful Executivului a subliniat că orice efort pentru ca forțele armatele ale României, Poliția Română, jandarmii, pompierii să poată să-și îndeplinească îndatoririle merită să fie recompensat de societate.

Premierul i-a felicitat, deopotrivă, pe absolvenții din Republica Moldova. “Tot ceea ce încercăm să facem bun de partea aceasta a Prutului, încercăm și de partea cealaltă și știu că au o misiune dificilă, dar sunt convins că și-o vor îndeplini exact ca și dumneavoastră”, a afirmat Ponta.

Dintre absolvenții Academiei, 446 vor fi repartizați astfel: 233 la specializarea Poliție, 97 la Jandarmerie, 69 la Poliția de Frontieră și 48 la Pompieri.

Citeste si:  Camera Deputaţilor discută şi votează marţi, 25 mai, moţiunea simplă pe agricultură

De asemenea, 50 de absolvenți au fost încadrați la Ministerul Justiției — Administrația Națională a Penitenciarelor.

Subinspector de Poliție Loredana Basamac (specializarea Drept) a fost declarată șefă de promoție a Academiei de Poliție 2014, având media de absolvire 9,95. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Dany spune

    Asa tata angajari la stat mai multe si uite crestere economica.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner