Mass-media columbiană asigură că Shakira este însărcinată în trei luni

34

Zvonurile care circulă privind a doua sarcină a cântăreței Shakira, iubita fotbalistului Gerard Piqué, s-au confirmat cel puțin prin intermediul mass-media columbiene, care au consultat surse din cercurile apropiate artistei, informează vineri ziarul La Vanguardia.

Potrivit programului Show Caracol difuzat în țara sud-americană, Shakira așteaptă al doilea copil și este însărcinată în trei luni.

Zvonurile au început să ia amploare după show-ul pe care artista l-a susținut la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia duminica trecută. În timpul recitalului, artista columbiană a purtat o rochie foarte strâmtă că lăsa să i se întrezărească formele pronunțate, astfel încât mulți s-au întrebat dacă nu cumva este din nou gravidă.

Citeste si:  Joe Medicine Crow, istoricul veteran de război şi şeful tribului Montana's Crow, a încetat din viaţă

Iubita lui Piqué a lăsat să se vadă o burtică pronunțată și a dansat mai puțin intens decât obișnuiește. Este și motivul pentru care rețelele de socializare s-au umplut de comentarii care au indicat că zvonurile ar putea fi adevărate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata