Scarlett Johansson: „Nu credeam că voi deveni vreodată eroină în filme de acţiune”

19

Spectatorii s-au obișnuit să o vadă pe Scarlett Johansson salvând lumea în filme precum ‘Iron Man 2’, ‘The Avengers’ sau ‘Captain America: The Winter Soldier’, însă actrița a mărturisit într-un interviu acordat EFE că nu și-a închipuit vreodată că va deveni o eroină în filme de acțiune, informează sâmbătă agenția spaniolă.

„Ideea că voi interpreta un rol de super-eroină atât de enigmatică și conștientă de puterile sale precum Black Widow, nu o vedeam posibilă acum zece ani. Nu mă gândeam la o astfel de direcție în cariera mea, dar mă simt norocoasă că am pornit pe acest drum, pentru că este ceva fără precedent. Adevărul este că nu am crezut vreodată”, a mărturisit actrița.

Citeste si:  Johnny Depp, acuzat de violenţe conjugale de soţia sa, Amber Heard

Cu astfel de succese, la care se va adăuga viitoarea serie ‘Avengers: Age of Ultron’, nu este de mirare că Scarlet Johansson i-a atras atenția francezului Luc Besson, creator al unor eroine legendare în filme ca ‘Nikita’ (1990), ‘Léon’ (1994) sau ‘The Fifth Element’ (1997), pentru a o distribui în noul său filma ‘Lucy’, lansat vineri pe marile ecrane din SUA.

‘Lucy este o culminare a tuturor personajelor create anterior de Luc Besson”, a declarat actrița în vârstă de 29 de ani, care așteaptă primul său copil, rod al relației cu ziaristul francez Romain Dauriac.

Citeste si:  Actriţa americană Scarlett Johansson a născut o fetiţă

‘Lucy’ este un thriller de acțiune care examinează, în cheie science-fiction, ce s-ar întâmpla dacă o persoană și-ar folosi sută la sută capacitățile sale cerebrale. Este ceea ce i se întâmplă personajului lui Johansson, o studentă americană din Taiwán, care după ce ia accidental un drog simte cum puterile îi cresc devenind supranume. Distribuția filmului este completată de Morgan Freeman, Choi Min-sik și Analeigh Tipton.

Viața reală a lui Johansson este însă departe de acrobațiile și de exigențele fizice pe care le demonstrează pe marele ecran. „Nu m-am bătut niciodată cu nimeni. Sunt o persoană pașnică, prefer să mă bat cu cuvintele nu cu pumnii”, a mărturisit ea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata