Tenis: Simona Halep – ”Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor”

18

Simona Halep, cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, a declarat, miercuri, 23 iulie, într-o conferință de presă, că visul său este să ajungă la Turneul Campioanelor, care finalizează în fiecare an circuitul WTA.

”Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor. Acum, mă pregătesc pentru circuitul american. Sunt complet refăcută și mă pregătesc acum pentru turneele de la Cincinnati, New Haven și apoi la US Open”, a spus Simona Halep, cu prilejul anunțării unui parteneriat cu grupul Dedeman.

”De fiecare dată când joc, îi simt pe români alături de mine, același lucru îl simt și acum (Dedeman este un grup sută la sută românesc, n.r.). Întotdeauna ne dorim să facem echipă cu cei mai buni, iar acum mă bucur să fac echipă cu Dedeman, numărul unu în domeniul lor. Sunt încântată să colaborez cu români ambițioși și pasionați de ceea ce fac”, a mai arătat Simona Halep.

Citeste si:  Tenis: Andreea Mitu a câştigat turneul ITF de la Mamaia

Dragoș Pavăl, președintele Dedeman, a arătat: ”Deși venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemănăm, iar aici mă refer la ambiția, la pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem și la dorința de a ne depăși de fiecare dată limitele. Noi credem că niciun vis nu este de neîndeplinit dacă te dedici trup și suflet, iar Simona ne dovedește asta prin fiecare meci disputat”.

În cadrul acestei colaborări, pentru fiecare nou magazin deschis, Dedeman va inaugura un teren de tenis. ”În anul 2014, mai deschidem trei magazine, deci și trei terenuri de tenis, iar în viitor vom deschide alte 10 magazine și deci 10 terenuri”, a precizat Dragoș Pavăl.

Citeste si:  Rovana Plumb: Pensiile din decembrie vor fi achitate în avans, înainte de Sărbători

El a menționat că ideea acestui parteneriat a venit în timpul unei partide de tenis cu Bogdan Enoiu, directorul Agenției McCann-Erickson, prezent și el la conferința de presă.

”Mai am mult până la locul 1 în lume. În privința colaborărilor, mă sfătuiesc cu managerul meu, doamna Virginia Ruzici”, a explicat Simona Halep.

Întrebată ce va face cu banii câștigați din tenis, Simona Halep a răspuns: ”Până acum, nu m-am gândit la acest lucru. Marea mea bucurie este jocul de tenis, mai am de jucat mulți ani, iar apoi, mă voi gândi bine ce voi face cu banii mei”.

”Toate jucătoarele din vârful ierarhiei WTA sunt puternice. Mereu am jocuri dificile cu orice jucătoare din top 20 sau chiar top 30. Dorința mea este să ajung cât mai sus în acest clasament mondial”, a subliniat Simona Halep, care ocupă în prezent locul 3 în clasamentul mondial.

Citeste si:  Tenis: Andreea Mitu s-a calificat în sferturile turneului ITF de la Darmstadt

”De 6 ani mă antrenez pe terenurile Federației Române de Tenis, la București. La Constanța, în orașul meu, era greu să găsesc jucătoare bune pentru antrenament. Mă bucur mult că pot să fac și eu ceva pentru tenis, mă refer la terenurile care se vor realiza de către Dedeman, în acest parteneriat”, a conchis Halep.

Întrebat cât timp va dura această colaborare, Dragoș Pavăl a spus: ”Am decis cu Simona Halep ca aceste date să fie confidențiale, vă pot spune că pentru fiecare teren de tenis vom cheltui 30.000-35.000 euro. Ele urmează să fie valorificate în colaborare cu Federația Română de Tenis”.

La întâlnirea cu presa a participat și fostul jucător de tenis Ion Țiriac, precum și Virginia Ruzici. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata