Mama lui Whitney Houston face totul să împiedice difuzarea filmului biografic despre cântăreaţă

16

La doi ani și jumătate de la moartea lui Whitney Houston, mama cântăreței se străduiește să împiedice difuzarea filmului biografic despre fiica ei pe postul Lifetime. ‘Vă rog, vă rog, lăsați-o să se odihnească în pace’, a spus Cissy Houston (80 de ani), citată de closermag.fr.

Înaintea difuzării programate în 2015, postul Lifetime a dezvăluit în cursul acestei săptămâni primele fotografii de la filmările lungmetrajului consacrat cântăreței. Neuitata interpretă a piesei ‘I Will Always Love You’ va fi întruchipată pe marele ecran de tânăra actriță Yaya DaCosta.

Citeste si:  Lansarea filmului biografic despre Grace Kelly a fost din nou amânată

Cissy Houston repetă de câteva luni că se teme că filmul biografic va fi departe de realitate și că se va concentra pe problemele cu drogurile ale fiicei ei. ‘Filmul este făcut de oameni care nu au cunoscut-o. Lifetime a continuat cu acest film despre Whitney în pofida obiecțiilor familiei mele. Niciuna din persoanele implicate în realizarea filmului nu a cunoscut-o și nu știe nimic despre relația ei cu Bobby Brown’, a spus Cissy Houston la emisiunea Entertainment Tonight. Uită însă că regizoarea Angela Bassett a jucat într-un film cu cântăreața în anii 1990.

Citeste si:  Curtea Constituţională a Turciei a anulat o măsură ce întărea controlul politic asupra justiţiei

‘Suntem sătui de dezinformarea constantă și de comentariile celor care nu au cunoscut-o pe Whitney’, a încheiat ea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata