Olguţa Vasilescu: Victor Ponta se ţine de promisiune şi îşi lansează candidatura din capitala Olteniei

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, luni, că președintele PSD, Victor Ponta, se ține de promisiunea făcută în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, când a declarat că își va lansa candidatura din capitala Olteniei dacă la rezultate se va situa pe primul loc la municipii.

Vasilescu a mai afirmat că este sigură că municipiul Craiova îi va purta noroc lui Victor Ponta în cursa pentru prezidențiale.

„Este pentru prima dată când un candidat al PSD își anunță candidatura în alt oraș decât București și pentru noi este o onoare deosebită. Președintele Victor Ponta a promis în campania pentru alegerile europarlamentare că dacă municipiul Craiova va fi pe primul loc între municipii, își va lansa candidatura la președinție de la Craiova și se ține de cuvânt”, afirmă Lia Olguța Vasilescu într-o declarație.

Citeste si:  100 de clienţi dau Volksbank în judecată pentru comisioane abuzive

Primarul Craiovei a mai afirmat că decizia lui Victor Ponta de a-și lansa candidatura la Craiova, reprezintă un semn de respect pentru craiovenii care au votat cu PSD într-un număr mare la europarlamentare.

„Este un semn de respect pentru craioveni, care au votat într-un număr atât de mare PSD la alegerile europarlamentare. Suntem siguri că îi vom purta noroc și când va ajunge președinte al României, Victor Ponta ne va purta în suflet ca pe un talisman”, a declarat președintele PSD Craiova, primarul Lia Olguța Vasilescu.

Citeste si:  Ponta: Dacă l-ar lua şi pe Băsescu procurorii, ar fi şi mai bine

Social-democrații se vor reuni, marți, la Craiova, în cadrul Consiliului Național al partidului, prilej cu care premierul Victor Ponta va solicita sprijinul colegilor săi pentru a candida la alegerile prezidențiale din toamnă.

Consiliul Național al PSD va avea loc marți, începând cu ora 18,00, la Sala Polivalentă din Craiova. La eveniment sunt așteptați să participe în jur de 5.000 de social-democrați. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata