Daniel Constantin: În ultimii zece ani, România nu a avut un preşedinte

10

Președintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat marți, la Craiova, că timp de zece ani România nu a avut un președinte, catalogându-l pe Traian Băsescu drept un personaj care a stat pe fotoliul de la Cotroceni.

„Trebuie să constatăm că în ultimii zece ani pensionarii din România nu au avut un președinte, pe fotoliul de la Cotroceni a stat un personaj care a impozitat viețile în loc să le apere drepturile. În ultimii zece ani, bugetarii români nu au avut un președinte, personajul de la Cotroceni le-a tăiat salariile fără să aibă mustrări de conștiință. În ultimii zece ani, clasa de mijloc din România nu a avut președinte, personajul de la Cotroceni a mărit TVA și a falimentat zeci de companii private, sute de mii de companii private din cauza taxelor suplimentare.

Citeste si:  Ordonanţa pentru organizarea ASF a fost făcută pentru a satisface nevoile clientelei de acolo, susţine preşedintele Băsescu

În ultimii zece ani, profesorii, medicii, fermierii, polițiștii, magistrații din România, toți cei care au muncit corect, care au trăit greu nu au avut un președinte și totuși sunt unii în această țară, sunt unii care au avut președinte în ultimii zece ani. Elena Udrea a avut președinte, Emil Boc a avut președinte, domnul Blaga a avut președinte, chiar și domnul Iohannis a avut un președinte în ultimii zece ani, dar trebuie să vă întreb pe dumneavoastră — știți cine nu a avut președinte în ultimii zece ani? România! România nu a avut președinte în ultimii zece ani”, a spus Daniel Constantin la Consiliul Național al PSD, care a votat susținerea premierului Victor Ponta în alegerile prezidențiale din toamnă.

Citeste si:  TOP TEHNOLOGIE: Cele mai importante descoperiri şi inovaţii din domeniu anunţate în octombrie

Daniel Constantin a adăugat că a venit timpul ca România să aibă un nou președinte adevărat, care să pună punct politicii Băsescu și să redea încrederea și respectul cetățeanului român.

„Dar a venit însă timpul acum ca România să aibă din nou un președinte. După zece ani în care societatea românească a fost divizată, umilită, mințită, după zece ani de nedreptăți și conflicte a venit timpul ca România și românii să aibă un președinte adevărat. Un președinte al tuturor românilor, un om care să pună punct politicii Băsescu și să redea încrederea și respectul cetățeanului român. Un președinte care să ne ducă înainte, și nu să ne întoarcă cu ani în urmă, doar așa națiunea română va putea să devină mai puternică”, a mai spus Constantin.

Citeste si:  Traian Băsescu a obţinut cetăţenia Republicii Moldova

El a subliniat că formațiunea pe care o conduce este alături de PSD din 2011, la guvernare din 2012 și că va fi un partener serios la alegerile prezidențiale pentru social-democrați. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata