Bugetul Sănătăţii, suplimentat în vederea achiziţiei a cinci ambulanţe prevăzute în acordurile de colaborare cu R.Moldova

11

Guvernul a aprobat în ședința de joi, 31 iulie, suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății cu suma de 2.031.000 de lei pentru achiziționarea a cinci ambulanțe necesare implementării acordurilor de colaborare cu R. Moldova, informează Biroul de presă al Executivului.

Suma suplimentară alocată Ministerului Sănătății provine din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Totodată, Guvernul a aprobat un memorandum care prevede donarea unor bunuri mobile aparținând domeniului privat al statului către Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

”Urmare a deschiderii unui centru SMURD la Bălți (R. Moldova), autoritățile române donează cinci ambulanțe echipate în totalitate, necesare pentru buna funcționare a centrului (2 autospeciale tip C și 3 autospeciale tip B, dotate corespunzător)”, informează Biroul de presă al Guvernului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Nelutu spune

    Mari nesimtiti „guvernantii”nostri!In spitale nu au bani de medicamente,nu au voie sa angajeze asistente medicale,dar faci cadou moldovenilor milioane de euro!Ce avantaj avem noi de la acesti moldoveni?Ce beneficii avem noi,populatia platitoare de taxe si impozite,de pe urma cadourilor cu energie electrica,gaze si acum si cu ambulante, facute acestor indivizi care ,de fapt nu sunt romani?Daca tradatorul de neam si tara Ponta iubeste asa de mult moldovenii,sa-si ia familia si sa se mute acolo!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata