Rozalia Biro: Nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeşte competenţa

12

 

Senatorul UDMR Rozalia Biro, nominalizată de premierul Victor Ponta pentru funcția de ministru al Culturii, dar respinsă de președintele Traian Băsescu, a declarat joi, că „nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedește competența”.

„Regret că nu mi s-a dat posibilitatea să dovedesc cum poate un bun manager să aducă rezultate în cultură. Sunt convinsă că nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedește competența. Aceasta este esența a ceea ce cred eu acum că trebuie spus”, a spus Rozalia Biro.

Citeste si:  Ponta: Aştept hârtia prin care Băsescu îi respinge pe Manda şi Biro şi apoi fac alte propuneri

Președintele Traian Băsescu a anunțat joi că a respins nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Culturii și Bugetului, respectiv Rozalia Biro și Claudiu Manda.

„În ceea ce privește propunerea legată de Rozalia Biro, am respins propunerea primului-ministru cu mențiunea că este o propunere necorespunzătoare funcției. Oricând în timpul mandatului meu primul-ministru o va propune pentru Ministerul Dezvoltării Regionale sau pentru Ministerul Transporturilor, care sunt legate de experiența în administrație, nu voi ezita să o numesc în această funcție, dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoașterea limbii române este un lucru esențial”, a afirmat Băsescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citeste si:  Peugeot - eşec comercial cu modelul 1007
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata