Actorul american Steven Seagal a susţinut un concert sub drapelul separatiştilor din Ucraina

Muzicianul și actorul american Steven Seagal, cunoscut pentru rolurile avute în filme de acțiune, a susținut sâmbătă un concert la Sevastopol, în Crimeea, pe o scenă împodobită cu drapelul separatiștilor proruși din Ucraina, relatează duminică AFP.

Potrivit agenției ruse RIA Novosti, Steven Seagal a afirmat că s-a deplasat în Crimeea pentru că muzica îi unește pe oameni.

Steve Seagal a fost exclus de la un festival de blues din Estonia, în vara acestui an, din cauza sprijinului manifestat față de alipirea Crimeii la Rusia.

Citeste si:  În Dubai va fi construită prima clădire de birouri din lume realizată la imprimantă 3D

Actorul american și președintele rus Vladimir Putin sunt prieteni de mult timp și se văd periodic, declarase Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al președintelui rus, anul trecut, cu ocazia unei vizite efectuate de Seagal la Moscova pentru a promova artele marțiale.

Seagal, deținătorul unei centuri negre 7 dan în Aikido, vorbise, la rândul său, despre Vladimir Putin, deținător al centurii negre la judo, ca despre un prieten pe care ar dori să-l aibă ca frate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata