Ovi a câştigat Discul de Aur în Belgia, cu piesa „She’s After My Piano”

21

Ovi a câștigat Discul de Aur în Belgia, pentru piesa „She’s After My Piano”, pe care a compus-o alături de Philip Halloun, informează un comunicat al reprezentanților artistului, transmis marți.

Ovi a reprezentat România la Eurovision anul acesta, alături de Paula Seling, cu piesa „Miracle”. „She’s after my piano”, este prezentă de cinci luni în topurile din Belgia și a fost Numărul 1 mai multe săptămâni la rând.

În următoarea perioadă, „She’s After My Piano”, piesă interpretată de 2 Fabiola Ft Loredana va primi titlul de „hitul verii” din partea celui mai mare post de radio din Belgia, Radio 2.

Citeste si:  Joseph Blatter a demisionat din funcţia de preşedinte al FIFA

Ovi se află la Oslo, zilele acestea, unde împreună cu aceiași producători ai piesei „Miracle”, finalizează o versiune proprie a acestui cântec, care va fi lansată în Europa de Warner Chappel.

Cel mai nou album semnat de Ovi, „A Bit Of Pop Won’t Hurt Anyone”, a fost lansat oficial pe 5 mai. „A Bit Of Pop Won’t Hurt Anyone” include în total 9 piese, dintre care două sunt versiuni ale cântecului „Miracle”—versiunea acustică și versiunea ce a fost interpretată la Copenhaga, la Eurovision 2014 (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata