A fost inventat aparatul care face cafeaua perfectă (P)

Advertorial

Plăcerea de a bea cafea este, mai presus de toate, o chestiune de gust. Cu toate acestea, combinaţia dintre calitatea cafelei și aparat este esențială atunci când se pregăteşte un Espresso, Macchiato, Caffe Latte sau Cappucino. Marii procesatori de cafea și inginerii elvețieni de la Cremesso au lucrat împreună pentru a oferi consumatorilor o experiență unică, demnă de maeștrii Barista.

Espressoarele cu capsule Cremesso au fost create pentru a satisface nevoia celor ce doresc să savureze o cafea premium în confortul propriei case, rapid și fără bătăi de cap. Aparatele Cremesso sunt ușor de folosit, nu necesită curățare și permit o preparare a cafelei la cele mai înalte standarde.

Sistemul inovator al capsulei precum şi aparatul sofisticat au fost dezvoltate ca un tot unitar. Asta înseamnă că toate componentele sunt perfect reglate unele pentru celelalte, asigurând o ideală dezvoltare a aromei de cafea.

 

Avantajele Cremesso:

1. Calitate Barista la tine acasă
Cu aparatul de cafea Cremesso poți crea un espresso perfect, ca un profesionist adevărat, și poți face asta chiar în propria ta bucătărie.

2. Pompă de 19 bari
Pentru a face un espresso perfect, presiunea este foarte importantă. 19 bari este considerată a fi presiunea ideală pentru un aparat de cafea pentru că permite eliberarea tuturor aromelor dintr-o capsulă. Espressoarele Cremesso sunt singurele aparate de cafea cu pompă de 19 bari din piață.

3. Timp de încălzire de doar 15 secunde
Când vine vorba de timpul de încălzire, aparatele Cremesso sunt cele mai rapide din piață. Asta te ajută să economisești timp și reduce consumul de energie. În doar 15 secunde, aparatul Cremesso este pregătit să facă cafea.

4. 60 de ani de experiență
Procesatorul cafelei Cremesso deține peste jumătate de secol de experiență în domeniu.

5. Arome proaspete
Capsulele Cremesso conțin blend-uri de cafea atent selecționate și înglobează peste 1000 de arome.

6. Concept Energy Save
În modul stand-by espressoarele Cremesso consumă mai puțin de 0,3 Watt pe oră.

7. Origini Elvețiene
Elveția este recunoscută pentru calitatea extraordinară a produselor și maestria inginerilor săi iar aparatele Cremesso nu se abat de la această regulă, fiind create din materiale de cea mai înaltă calitate.

8. Prepararea ceaiului
Cremesso este primul aparat de 19 bari cu capsule, ce poate prepara și ceai.

Espressoarele Cremesso sunt un exemplu perfect al modului în care concentrarea pe funcționalitate duce la proiectarea celor mai frumoase forme. Asemenea cafelei din fiecare capsulă, aparatul este o declaraţie clară, redusă la ceea ce este esenţial: plăcerea pură.

Pentru mai multe detalii despre aparatele și capsulele Cremesso accesați www.SwissEspresso.ro.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.