Papa Francisc, „întristat profund” de vestea accidentului mortal în care au fost implicate rudele sale

15

Papa Francisc este ‘întristat profund’ de anunțul morții a trei membri ai familiei sale într-un accident de circulație produs în Argentina, a anunțat marți Vaticanul, citat de AFP și EFE.

‘Papa a fost informat de accidentul tragic produs în Argentina în care au fost implicați anumiți membri ai familiei sale și este profund întristat din această cauză’, a precizat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi, într-un comunicat.

‘El le-a cerut tuturor celor care participă la durerea sa să i se alăture în rugăciune’, a subliniat comunicatul.

Citeste si:  Doi "gladiatori" luptă pentru Colosseumul de la Roma

‘Decedații sunt doi copii mici, în vârstă de opt luni și respectiv doi ani, precum și mama acestora, în timp ce soțul ei, Horacio Bergoglio, nepotul Papei, a fost spitalizat într-o stare gravă’, a precizat, pentru AFP, comisarul de poliție Carina Ferreyra. Accidentul s-a produs noaptea, pe autostrada ce leagă Rosario și Cordoba, nu departe de localitatea Villa Maria, la 550 km nord-vest de Buenos Aires.

Horacio Bergoglio, 35 de ani, care a suferit multiple traumatisme, este fiul lui Alberto, fratele defunct al Papei Francisc. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata