Dragnea: Începând cu 1 ianuarie vom avea puterea şi determinarea să mărim salariile funcţionarilor

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat luni, 25 august, la Zalău, că salariile funcționarilor din administrație ar putea fi mărite de la începutul anului viitor, deoarece inclusiv mari companii private cer acest lucru.

„Am convingerea că începând cu 1 ianuarie vom avea puterea și determinarea să mărim salariile funcționarilor din administrație, pentru că deja și firmele private — și au început să ne ceară companii mari să mărim salariile în administrație (…) Calitatea actului public a început să scadă și toată lumea se lovește de asta și cred că vom avea puterea și înțelepciunea să luăm măsura asta, să mărim salariile”, a afirmat Liviu Dragnea, la festivitatea de predare a șase microbuze școlare pentru administrațiile locale din Sălaj.

Citeste si:  Ion Iliescu: Trebuie să punem capăt comportamentului abuziv al preşedintelui Băsescu

Declarația vicepremierului a venit în contextul în care unul din primarii de comună din Sălaj care a primit cheia microbuzului școlar achiziționate de MDRAP a reclamat faptul că șoferii acestor mașini au salarii foarte mici. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close