Premiile Emmy: „Breaking Bad”, cel mai bun serial dramatic

„Breaking Bad” a primit luni seară premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic pentru a doua oară consecutiv, într-o seară în care producția a mai obținut și premiile pentru rol principal masculin, Bryan Cranston, și rolurile secundare masculin și feminin, Aaron Paul și Anna Gunn, relatează AFP și Reuters.

Bryan Cranston a interpretat timp de cinci ani rolul unui profesor de chimie bolnav de cancer care se transformă în fabricant de droguri pentru a-și pune familia la adăpost de nevoile financiare.

Tănărul actor Aaron Paul, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar și cel care l-a interpretat pe personajul Jesse, și-a felicitat contracandidații în cadrul celei de a 66-a ediții a Premiilor Emmy.

„Aplauze vă rog și pentru Josh Charles, Peter Dinklage”, concurenții săi la această categorie. „Mulțumesc Doamne, ‘Breaking Bad’ mi-a schimbat viața”, a spus Aaron Paul.

Câteva minute mai târziu, Anna Gunn, soția din serial a lui Bryan Cranston, a venit să ia premiul pentru rol secundar feminin. „A fost cel mai bun episod pilot dintr-un serial pe care l-am văzut vreodată”, a spus actrița, mulțumindu-i creatorului Vince Gilligan, echipei filmului și „mamei și tatei pentru că m-au susținut”.

La rândul ei, Moira Walley-Beckett a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu pentru un serial dramatic.

„Modern Family”, serial difuzat pe postul ABC, a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial comic, obținând și distincțiile pentru cel mai bun rol secundar într-un serial comic (Ty Burrell) și cele mai bune decoruri (Gail Mancuso). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.