EUR
4,84 RON
(-0.08%)
USD
4,11 RON
(-0.78%)
GBP
5,36 RON
(+0.2%)
CHF
4,49 RON
(-0.29%)
BGN
2,48 RON
(-0.66%)
BYN
1,68 RON
(-0.6%)
CAD
3,07 RON
(-0.06%)
RSD
0,04 RON
(-0.09%)
AUD
2,95 RON
(-0.26%)
JPY
0,04 RON
(-0.38%)
CZK
0,18 RON
(+0.38%)
INR
0,05 RON
(-0.5%)

Premiile Emmy: „Breaking Bad”, cel mai bun serial dramatic

„Breaking Bad” a primit luni seară premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic pentru a doua oară consecutiv, într-o seară în care producția a mai obținut și premiile pentru rol principal masculin, Bryan Cranston, și rolurile secundare masculin și feminin, Aaron Paul și Anna Gunn, relatează AFP și Reuters.

Bryan Cranston a interpretat timp de cinci ani rolul unui profesor de chimie bolnav de cancer care se transformă în fabricant de droguri pentru a-și pune familia la adăpost de nevoile financiare.

Tănărul actor Aaron Paul, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar și cel care l-a interpretat pe personajul Jesse, și-a felicitat contracandidații în cadrul celei de a 66-a ediții a Premiilor Emmy.

„Aplauze vă rog și pentru Josh Charles, Peter Dinklage”, concurenții săi la această categorie. „Mulțumesc Doamne, ‘Breaking Bad’ mi-a schimbat viața”, a spus Aaron Paul.

Câteva minute mai târziu, Anna Gunn, soția din serial a lui Bryan Cranston, a venit să ia premiul pentru rol secundar feminin. „A fost cel mai bun episod pilot dintr-un serial pe care l-am văzut vreodată”, a spus actrița, mulțumindu-i creatorului Vince Gilligan, echipei filmului și „mamei și tatei pentru că m-au susținut”.

La rândul ei, Moira Walley-Beckett a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu pentru un serial dramatic.

„Modern Family”, serial difuzat pe postul ABC, a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial comic, obținând și distincțiile pentru cel mai bun rol secundar într-un serial comic (Ty Burrell) și cele mai bune decoruri (Gail Mancuso). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata