Ştefănescu a acceptat „Ice Bucket Challenge” şi îi provoacă, la rândul său, pe Zgonea, Şova şi Vanghelie

17

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a acceptat provocarea „Ice Bucket” și a provocat, luni, alți trei colegi de partid să facă acest gest.

„Am acceptat provocarea făcută de Andrei Năstase. Voi dona astăzi banii pentru această cauză și, la rândul meu, îi provoc pe Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, pe Dan Șova și pe Marian Vanghelie”, declară Codrin Ștefănescu, într-o înregistrare video pe care a postat-o luni, pe pagina sa de Facebook.

La finalul înregistrării, lui Codrin Ștefănescu i se toarnă două găleți cu apă în cap.

Citeste si:  Provocarea găleţii cu gheaţă a dus la donaţii de peste o sută de milioane de dolari într-o singură lună

Mișcarea „Ice Bucket Challenge” are ca scop atât strângerea de fonduri pentru cercetarea în domeniul sclerozei laterale amiotrofice (ALS), cât și atragerea atenției asupra acestei boli, prin gestul inedit, al susținătorilor campaniei, de a-și turna o găleată cu gheață în cap.

Fiecare om care acceptă provocarea trebuie să nominalizeze, la rândul său, alte persoane care să facă acest gest și care să posteze un filmuleț, ca dovadă.

Printre cei care au acceptat să își toarne o găleată cu gheață în cap în numele acestei cauze se numără fostul președinte american George W. Bush, scriitorul Stephen King, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg și Bill Gates, fondatorul Microsoft.

Citeste si:  Percheziţii într-un dosar de evaziune de 6 milioane de euro în domeniul construcţiilor

Și în România, mai multe persoane publice s-au alăturat, în ultimele zile, campaniei internaționale „Ice Bucket Challenge”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata