Matt Damon a participat la „Ice Bucket Challenge”, turnându-şi pe cap apă din toaletă – Video

15

Actorul american Matt Damon s-a folosit de participarea la campania „Ice Bucket Challenge” pentru a atrage atenția asupra lipsei apei curate în statele aflate în curs de dezvoltare, turnându-și pe cap apă colectată din toaletele casei sale, relatează The Independent.

Damon este cofondator al organizației neguvernamentale Water.org, care contribuie la asigurarea accesului la apă potabilă și asistență sanitară pentru comunitățile din Africa, Asia și America Centrală.

Actorul, nominalizat de Ben Affleck și de Jimmy Kimmel, și-a motivat gestul, explicând că apa toaletelor din Occident este mai curată decât cea la care au acces majoritatea persoanelor din statele în curs de dezvoltare.

Citeste si:  Pamela Anderson refuză să participe la Ice Bucket Challenge fiindcă asociaţia ALS ar fi făcut experimente pe animale

Damon i-a provocat apoi pe George Clooney (actorul său favorit), pe Bono (cântărețul său preferat) și pe Tom Brady („cel mai bun fundaș din toate timpurile”) să ia parte la Ice Bucket Challenge. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata