Fotbal: Raul Rusescu a revenit la Steaua

16

Clubul de fotbal Steaua București a anunțat, luni, 1 septembrie, că a ajuns la un acord cu FC Sevilla pentru împrumutul lui Raul Rusescu, atacant care va evolua în Ghencea până la finalul acestui sezon.

Raul Rusescu s-a transferat în Ghencea în vara anului 2011, de la Unirea Urziceni, echipă cu care devenise campion al României în anul 2009, iar principalul sau obiectiv a fost acela de a cuceri titlul 24 cu Steaua București.

După ce în primul sezon a reușit să înscrie de 13 ori in campionat (31 de partide) și de 2 ori în UEFA Europa League (9 partide), cel ce a purtat tricoul cu numărul 24 a explodat în sezonul 2012-2013, reușind să marcheze de 21 de ori în campionat (34 de partide) și de 5 ori în Europa League (13 partide). Astfel, bilanțul lui Raul Rusescu la Steaua a fost de 65 de meciuri și 34 de goluri în Liga 1, respectiv 22 de meciuri și 7 goluri în Europa League.

Citeste si:  Fotbal: Astra va juca împotriva lui Salzburg, Celtic şi Dinamo Zagreb în Grupa D a Europa League

Titlul de golgheter al Ligii 1 și câștigarea campionatului în sezonul 2012-2013 au reprezentat încununarea muncii depuse de atacantul de 26 de ani originar din Râmnicu Vâlcea.

Steaua mai perfectase două transferuri de marcă duminică, obținând împrumuturile pe durata acestui sezon al fundașului Paul Papp (Chievo) și mijlocașului Alex Bourceanu (Trabzonspor). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata