Primele fotografii de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt, în revistele People şi Hello!

11

Primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, apărute în edițiile din această săptămână ale revistelor People și Hello!, o înfățișează pe celebra actriță într-o rochie albă de mireasă de nuntă și alături de întreaga familie, relatează site-ul toofab.com.

Vedeta poartă o rochie de satin alb semnată de Luigi Massi de la Versace, împodobită, la fel ca și voalul, cu desenele celor șase copii, cusute pe material.

„A fost o zi atât de specială, în care să ne bucurăm alături de copiii noștri, și un moment foarte fericit pentru familia noastră”, a declarat actrița.

Citeste si:  Angelina Jolie, distinsă de regina Elisabeta pentru lupta împotriva violenţelor sexuale din zonele de război

La ceremonia desfășurată la 23 august la castelul Mirvaval, deținut de cuplu în Franța, Maddox, Pax și Knox au purtat costume asortate. Shiloh a avut o ținută asemănătoare, cu pantaloni scurți și pălărie, în timp ce Vivienne a ales o rochie din propria garderobă, iar Zahara una semnată de un prieten de familie.

Cei doi băieți mai mari au însoțit-o pe mama lor la altar, în timp ce Zahara și Vivienne s-au ocupat de flori, iar Knox și Shiloh au purtat verighetele. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata