Actriţa americană Joan Rivers a murit

Actrița și animatoarea de televiziune americană Joan Rivers a murit joi la vârsta de 81 de ani la New York unde era spitalizată de o săptămână, a anunțat familia ei.

„Cu mare tristețe vă anunț moartea mamei mele, Joan Rivers. Ea s-a stins în pace la 13.17 /17.17 GMT/, înconjurată de familia sa și de cei dragi”, a anunțat fiica ei Melissa Rivers într-un comunicat, citat de AFP.

Actrița a fost internată de urgență joia trecută la spitalul Mount Sinai, după un stop cardiac în timp ce se afla într-un cabinet medical de cartier pentru o intervenție de verificare a corzilor vocale.

Citeste si:  Plătit de stat, timp de şase ani, fără să muncească

Potrivit presei locale, ea a fost plasată în comă artificială după ce a ajuns la spital. Ea a fost transferată miercuri de la terapie intensivă într-o cameră privată.

Joan Rivers, actriță, autoare și realizatoare de televiziune, a fost cunoscută în special pentru umorul său acerb și criticile la adresa celebrităților pentru multiplele lor operații de chirurgie plastică.

Încă foarte activă, ea a participat cu o zi înainte de spitalizare la un eveniment de promovare a noii sale cărți. În urmă cu doar câteva zile, ea a turnat de asemenea un episod de 90 de minute pentru show-ul ei TV „Fashion Police” pe E!, unde sunt discutate și criticate ținutele vedetelor.

Citeste si:  Actriţa Anne Hathaway, mamă pentru prima oară

Ea își planificase de asemenea un turneu în Marea Britanie în octombrie.

Pe numele ei real Joan Alexandra Molinsky, deținătoarea unei stele pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, actrița a jucat printre altele în „Once Upon a Coffee House” în 1965, parodia science fiction „Spaceballs” în 1987 sau „Iron Man 3” în 2013. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: speakerpedia.com

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata