Peste 200.000 comprimate de Ecstasy, găsite într-un TIR în Vama Turnu-Arad

Procurorii DIICOT împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu – Arad și au depistat, vineri noaptea, într-un TIR condus de un șofer turc, cantitatea de 56,51 de kg MDMA (203.480 de comprimate).

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cetățeanul turc Kaymak Kayhan, 39 de ani, șoferul unui TIR înmatriculat în Franța, a fost prins în noaptea de 5 spre 6 septembrie la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, din județul Arad, în timp ce încerca să treacă granița către Ungaria, folosind documente de identitate falsificate.

Citeste si:  DIICOT cere arestarea fostului deputat William Brînză

El a prezentat polițiștilor de frontieră un pașaport fals, aparent emis de autoritățile bulgare, pe numele Myumyunov Redzhep.

În urma controlului efectuat, a fost găsită cantitatea de 56,51 de kg MDMA (203.480 de comprimate), disimulată în pereții autotrenului.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Arad au dispus sâmbătă începerea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de cetățeanul turc Kaymak Kayhan pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic ilicit de droguri de mare risc.

Citeste si:  Profiturile Tesco cresc, pe măsură ce comenzile online se dublează

În urma solicitării procurorilor, Tribunalul Arad a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele lui Kaymak Kayhan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata