Elena Udrea: Traian Băsescu nu va fi prim-ministru în mandatul meu de preşedinte

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, luni seară, că Traian Băsescu nu va ajunge prim-ministru al României, dacă ea va câștiga alegerile prezidențiale.

Udrea a afirmat, la Suceava, că șeful statului are suficiente calități pentru a fi un prim-ministru bun, însă nu va fi premier în mandatul său.

‘Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de președinte, în primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administrației, iar în al doilea rând pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă, în care trebuie să formăm un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară. În opinia mea, Traian Băsescu ar putea să fie un prim-ministru foarte bun, pentru că are zece ani în administrație, dar eu cred că viitoarea majoritate va putea să dea un prim-ministru bun’, a precizat Udrea.

Citeste si:  Jeffrey Franks: Ratarea ţintei de inflaţie în România nu va periclita Acordul cu FMI

Ea crede că majoritatea va fi formată din ‘cei care vor vrea să vină lângă un președinte puternic cu un proiect de țară care să însemne o Românie frumoasă’.

Elena Udrea admite că viitorul prim-ministru al României ar putea fi chiar și o femeie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close