Monica Bellucci împlineşte 50 de ani

33

Succesoare a divelor italiene ale filmului din secolul trecut precum Sophia Loren sau Claudia Cardinale și simbol prin excelență al frumuseții mediteraneene, actrița și model Monica Bellucci va împlini marți, 30 septembrie, jumătate de secol de viață, relatează luni EFE.

Născută la 30 septembrie 1964 la Citta di Castello, în regiunea italiană Umbria, și consacrată la Hollywood ca imagine a voluptuozității și erotismului, Monica Bellucci și-a transformat generoasele curbe și trăsăturile mediteraneene în principala armă pentru a cuceri publicul.

Despărțirea sa acum mai bine de un an de actorul Vincent Cassel, cu care se căsătorise în 1999, nu pare să fi lăsat urme în frenetica sa activitate.

Pe coperta multor reviste și protagonistă a unei serii întregi de campanii de publicitate de la sfârșitul anilor 80, Bellucci a acumulat filme și nominalizări la premii internaționale precum premiul David de Donatello sau Premiile César.

Cu o traiectorie de peste 20 de ani în lumea spectacolului, Monica Bellucci și-a început cariera profesională ca model pentru a-și plăti studiile de drept la universitate și a devenit celebră pe plan internațional datorită unor publicații ca Elle și Vogue.

Citeste si:  Sophia Loren - eleganţă, pasiune, geniu, umanitate şi frumuseţe

A debutat ca actriță în 1990 în filmul de televiziune ‘Vita coi figli’. În anul 2000, Belucci a devenit muza lui Giuseppe Tornatore în filmul ‘Malena’.

Monica Bellucci s-a consolidat ca imagine a unora dintre cele mai prestigioase mărci de modă, ca Dior sau Dolce & Gabbana, care și-au exportat campaniile de promovare în întreaga lume, exploatând cea mai senzuală și captivantă fațetă a acesteia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata