Andronescu: E înfiorător ce acuzaţii mi se aduc; nu am cerut şi nu am luat de la nimeni niciun ban

Fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu susține că nu a știut și nu i-au fost comunicate faptele de care este acuzată de DNA și că poate să dea socoteală pentru lucrurile pe care a încercat să le facă pentru sistemul de învățământ și pentru deciziile sale.

”Nu am primit (n.r. — nicio hârtie oficială), nu am fost chemată (n.r. — la DNA). (…) Habar nu am avut de toate lucrurile acestea. (…) Nu știu ce acuzații mi se aduc, am citit pe ecran la tv ‘luare de mită și spălare de bani‘. Mi se pare că sunt absolut înfiorător de grave asemenea acuzații la adresa mea, care nu am cerut niciodată și nu am luat de la nimeni niciun ban, niciun leu”, a declarat senatoarea PSD vineri într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Citeste si:  Regimul vegetarian şi efectele sale terapeutice asupra bolnavilor de diabet

Ea a arătat că procesul de informatizare a liceelor a început cu un contract iar apoi acesta a fost continuat.

”A început informatizarea liceelor cu un contract, după care acest contract a fost continuat mulți ani de zile, pentru că nici într-un caz într-un an nu s-au putut informatiza toate școlile. Programul de informatizare a cuprins dotarea cu calculatoare, instruirea profesorilor și acces la internet. Nu-mi aduc aminte de licență, pentru că se cumpărau calculatoarele cu licență cu tot. (…) O viață întreagă muncești și vine un anunț pe ecran în care se spune că ești acuzat de lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată. Dacă m-aș simți vinovată, aș reacționa așa cum reacționez acum? Nu. Eu pot să dau răspunsuri în legătură cu mine și de aceste răspunsuri nu am niciun fel de îndoială. Eu în general cred că mi-am făcut datoria”, a mai spus Andronescu.

Citeste si:  Sute de admiratori ai Mădălinei Manole o plâng la Sala Radio, unde a fost depus sicriul

Direcția Națională Anticorupție cere ridicarea imunității pentru începerea urmăririi penale pe numele a nouă foști miniștri în dosarul privind presupuse fapte de corupție în cazul mai multor contracte referitoare la licențe IT de sute de milioane de euro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. K2 spune

    ….ha, ha, ha, abramburico vrei sa te credem? nu simti mirosul de catuse? nu mai este mult. poate nu stiai, dar secretul bancar, in astfel de cazuri, nu te apara. roaga-l pe colegul Nastase sa va puna o vorba buna la Rahova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata