Roma, Istanbul şi Madrid, cele mai ieftine destinaţii de Revelion

16

Roma, Istanbul și Madrid sunt cele mai ieftine destinații din străinătate în care românii își pot petrece Revelionul de anul acesta, prețurile pentru un city break pornind de la 282 euro în perioada menționată, potrivit datelor unui portal de turism online din România.

În acest moment, prețurile pentru toate pachetele de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar și ofertelor de early booking. Prețul de 282 euro de persoană este disponibil pentru Roma și include transport cu avionul, 4 nopți de cazare în perioada 30 decembrie — 3 ianuarie și asigurare medicală.

Citeste si:  Turkish Airlines anulează 400 de zboruri între luni şi marţi din cauza ninsorilor căzute la Istanbul

Următorul în top este Istanbulul, unde același tip de pachet poate fi cumpărat cu 346 euro de persoană. Cu puțin peste 350 euro sunt disponibile destinații precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are prețuri de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, în care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopți și asigurarea medicală.

Pentru turiștii români care preferă să aleagă o destinație exotică și luxoasă, cea mai populară alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion și 7 nopți de cazare la hotel de 5 stele, de la 1.200 euro de persoană.

Citeste si:  Grecia şi Turcia au dominat şi vara aceasta în topul românesc al celor mai căutate destinaţii pentru sejururi

,,Anul acesta ne așteptăm la o creștere cu cel puțin 20% a cererii pentru city break-uri de Revelion în afara țării, iar din cifrele de până acum Roma, Viena și Dubai sunt cele mai solicitate destinații, trend care s-a observat încă de anul trecut’, au precizat reprezentanții portalului de turism.

Destinațiile preferate de români pentru Revelionul trecut au fost Roma, Viena și Paris. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata