Nimeni nu a reuşit să mănânce în întregime micul dejun de 8.000 de calorii propus de un restaurant britanic

14

Restaurantul „Bear Grills” din Congleton (Marea Britanie) propune clienților un mic dejun – cea mai importantă masă a zilei – de 8.000 de calorii, care costă 19,95 lire sterline (circa 25 de euro).

Cine reușește să consume în întregime conținutul platoului primește 100 de lire sterline (128 de euro), un tricou și un loc pe ‘Wall of Fame’ (Peretele Gloriei) din restaurant, relatează joi 7sur7.be.

Meniul cuprinde 8 felii de șuncă, 8 cârnați, 4 plăcinte cu cartofi, 4 ouă ochiuri, o omletă din 4 ouă și brânză, 4 felii de pâine prăjită, 4 felii de sângerete, 2 polonice de fasole albă cu sos tomat, ciuperci, o porție mare de cartofi prăjiți și 1 l de milk-shake.
Totul cântărește 3,2 kg și reprezintă de patru ori aportul zilnic de calorii necesar unei femei. Pentru a evita orice problemă, candidații trebuie să aibă peste 18 ani și să semneze o declarație pe proprie răspundere.

‘Meniul se numește Hibernator fiindcă, după ce îl mănâncă, consumatorul poate dormi șase luni. O familie întreagă se poate hrăni o săptămână întreagă cu el’, spune Mark Webber, patronul restaurantului, în Daily Mirror.

Citeste si:  Un total de 150 de piese, validate pentru Eurovision România

Nimeni nu a reușit până în prezent să mănânce micul dejun pantagruelic, dar timpul nu este pierdut, încheie 7sur7.be. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata