Apple: Modele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile în peste 115 ţări până la sfârşitul anului

Grupul american Apple Inc a anunțat că modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în peste 115 țări până la sfârșitul anului, transmite Reuters.

Noile iPhone-uri vor sosi până la sfârșitul acestei luni în alte 36 de state și teritorii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa, potrivit datelor Apple. Pe cea mai mare piață a telefoanelor mobile inteligente — China — modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile din 17 octombrie. Alte țări unde vor fi lansate noile iPhone-uri includ Israel, Cehia, Groenlanda, Polonia, Africa de Sud, Bahrain și Kuweit.

Citeste si:  Apple va dezvălui modelul iPhone 6 în luna august

Apple Inc a vândut peste zece milioane de noi iPhone-uri în primul weekend după ce modelele au fost scoase la vânzare (20 — 21 septembrie), arătând cererea solidă pentru telefoanele cu ecrane mai mari. Directorul general al companiei, Tim Cook, a anunțat că livrările modelelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus ar fi putut fi chiar și mai ridicate în cazul în care compania ar fi avut la dispoziție mai multe telefoane. În 2013, Apple a vândut peste nouă milioane de iPhone 5S și 5C în primul weekend, după ce modelele au fost scoase la vânzare.

Citeste si:  Preşedintele ASF: 53 de angajaţi erau rude, 13 au plecat

Noile iPhone-uri au fost vândute inițial în SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore și Marea Britanie.

Apple rămâne cea mai valoroasă marcă din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro (în creștere cu 3% comparativ cu anul trecut), potrivit ediției din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100 publicat săptămâna trecută. Acest clasament a fost realizat în urma analizării a peste 3.000 de branduri de companii din 16 industrii cu comparații între Europa, America și Asia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata