Cardul de credit al preşedintelui Barack Obama refuzat într-un restaurant din New York

7

„Din fericire, Michelle îl avea pe al său”: Barack Obama a povestit vineri, 17 octombrie, cum cardul său de credit a fost refuzat în urmă cu câteva săptămâni într-un restaurant din New York, potrivit AFP.

„Am mers într-un restaurant din New York în perioada Adunării Generale a ONU și cardul meu a fost respins”, a povestit președintele Barack Obama, stârnind râsul funcționarilor veniți să asculte prezentarea măsurilor de luptă împotriva fraudelor cu carduri bancare și a furtului de identitate.

„Îmi închipui că s-a întâmplat pentru că nu îl folosesc prea des (…) Au crezut că trebuie să fie o problemă de fraudă”, a continuat el. „Am încercat să îi explic chelneriței că mi-am plătit facturile…”, a adăugat președintele american.

Ulterior, întrebat în cursul briefingului de presă cotidian despre motivul exact al respingerii cardului de credit prezidențial, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a afirmat că nu dispune de nici cea mai mică informație în legătură cu acest subiect. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata