AgroTransilvania Cluster (re)aduce gustul autentic al Clujului

22

Comunicat de presă

Clujenii vor putea găsi produse alimentare locale, de o calitate deosebită, în cadrul noului stand susţinut de clusterul AgroTransilvania în cadrul sectorului de produse proaspete al unui hypermarket. Astfel, cumpărătorii vor putea descoperi sau redescoperi gustul autentic al Transilvaniei, cu ajutorul unor alimente care pun în valoare atât tradiţiile culinare ale acestei regiuni europene, cât şi măiestria celor care le prepară.

Deschiderea oficială a standului AgroTransilvania Cluster va avea loc în data de 9 noiembrie 2014, de la ora 13.00. „Inaugurarea acestui stand reprezintă un alt pas important în susţinerea producătorilor clujeni, care au, astfel, acces la un mare număr de cumpărători.

Citeste si:  FAO: Preţurile produselor alimentare au ajuns în iulie la cel mai redus nivel din ultimele şase luni

Unul dintre obiectivele AgroTransilvania Cluster este tocmai de a iniţia astfel de demersuri, iar proiectul «Transilvania acasă!» s-a născut din dorinţa de susţinere a producătorilor autohtoni. Îi invităm pe clujeni să cumpere alimente de o calitate deosebită, reprezentative pentru tradiţiile culinare locale„, a declarat preşedintele clusterului, Ioan Oleleu.

Acesta este cel de-al doilea stand cu vânzare deschis de AgroTransilvania Cluster, după cel care funcţionează deja din decembrie 2013.

Calitatea deosebită a alimentelor produse în Transilvania este recunoscută la nivel internaţional. În Marea Britanie, de exemplu, alimentele transilvănene au fost promovate de Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles al Ţării Galilor, de marchiza Tracy de Worchester sau de renumitul „chef” Paul Bloomfield, unul dintre profesorii asociaţi ai Oxford Brookes University, cea mai mare universitate europeană din domeniul industriei ospitalităţii.

Citeste si:  Oana Vasilescu, reţinută de DNA în dosarul Alinei Bica
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata