Eddie Griffin se întoarce, anul viitor, în România

Actorul de stand-up comedy Eddie Griffin se întoarce, anul viitor, în România, pentru un nou show, după ce a susținut un spectacol vineri, la Cinema Patria din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor români.

Show-ul sold-out a început la ora 20,45, conform programului, și a ținut publicul cu gura până la urechi, de la apariția artistului pe scenă până la tragerea cortinei.

Eddie Griffin a strâns ropote de aplauze, glumele și mișcările sale inconfundabile făcând deliciul celor aflați în sală.

În show-ul de la București, Eddie Griffin a vorbit despre politică, relații, religie, despre familia lui, despre prietenii din show-business și despre diferențele rasiale.

Artistul a început show-ul în forță prin a mărturisi spectatorilor români că, în trecut, i-a „căzut cu tronc” Nadia Comăneci, datorită mișcărilor ei de gimnastică.

Totodată, de la bunul său prieten Michael Jackson a aflat de existența Bucureștiului. „Michael a pus Bucureștiul pe hartă ! De la concertul lui în București am aflat că există un oraș Book (carte-n.r.) — arrest (arest-n.r.)”, a mărturisit Griffin, spre finalul show-ului, când a comemorat prietenii dispăruți cu câte un strop din șampanie, picurat pe podeaua scenei de la Cinema Patria.

Primul artist de care și-a amintit Griffin, în aplauzele publicului, a fost Robin Williams, urmat de Bernie Mac, Richard Pryor și Michael Jackson.

Citeste si:  Timișoreancă amendată după ce a inventat un pericol de incendiu pentru că și-a uitat cheile

„În caz că ați uitat tot ce am spus aici, pentru că eu cu siguranță am uitat tot (râde), nu omiteți un lucru foarte important: nu uitați să visați ! Visele m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Tot ce vedeți în jurul vostru sunt visele cuiva. Scaunul pe care stați, paharul acesta din care beau”, a spus Griffin, la finalul show-ului.

Spectacolul de la București a făcut parte din turneul „Living Legend Tour” al actorului american — turneu ce se desfășoară cu casa închisă.

Edward „Eddie” Rubin Griffin, născut pe 15 iulie 1968, este cunoscut în România pentru rolul lui Eddie Sherman din serialul de televiziune „Malcolm & Eddie”, dar și din comedia „Undercover Brother”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner