Kim Kardashian, Disneyland şi muzeul Luvru conduc în top-ul Instagram 2014

47

Kim Kardashian, parcul Disneyland din California și muzeul Luvru ocupă primele locuri în topul pozelor postate pe Instagram în 2014, conform cifrelor publicate miercuri de această rețea de socializare dedicată fotografiei, relatează AFP.

Poza de la nuntă a lui Kim Kardashian, în timp ce-l sărută pe Kanye West, se clasează pe primul loc al imaginilor care au primit cele mai multe like-uri. Postată la 24 mai, fotografia vedetei de reality show și a rapper-ului american a strâns un număr record de 2,4 milioane de like-uri într-o zi.

Citeste si:  Una dintre fiicele lui Picasso donează lucrări muzeului din Paris dedicat artistului

În ce privește pozele cu vedete, următorul loc îl ocupă pop star-ul canadian Justin Bieber și actrița Selena Gomez (1,9 milioane de like-uri) și o imagine a actriței Ariana Grande în compania lui Miley Cyrus (1,84 milioane de like-uri). Ca și în 2013, #love figurează în fruntea cuvintelor-cheie cele mai utilizate.

Parcul Disneyland din Anaheim (California) a obținut premiul întâi pentru cele mai fotografiate locuri pe această aplicație. El devansează Dodger Stadium din Los Angeles — stadionul pe care joacă echipa de baseball Dodgers — și Times Square din  New York. Alte locuri preferate de utilizatorii Instagram sunt Piața Roșie din Moscova (locul 7) și Dubai Mall (10), uriașul centru comercial din metropola arabă.

Luvrul, cel mai vizitat muzeu din lume, figurează pe locul 6 cu cele mai multe poze în 2014 pe Instagram, devansând muzeele MoMa și Met din New York. Centrul Pompidou se clasează pe următorul loc, surclasând British Museum din Londra.

Citeste si:  Kim Kardashian va lansa o linie vestimentară pentru copii

Creat la sfârșitul anului 2010, Instagram revendică 200 de milioane de utilizatori activi în întreaga lume. În medie, 60 de milioane de poze sunt postate într-o singură zi pe această rețea de socializare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata