Cristinel Bîgiu, şeful CJ Buzău, va fi exclus din PSD

Biroul Permanent Național al PSD a aprobat, luni, în unanimitate demararea procedurilor de excludere din partid a președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristinel Bîgiu, a anunțat președintele formațiunii, Victor Ponta.

„Am propus și BPN a aprobat în unanimitate demararea procedurilor statutare de excludere din partid a domnului Bîgiu de la Buzău. Am anunțat foarte clar că, de acum încolo, toleranța noastră față de fapte de corupție trebuie să fie zero și atitudinea noastră să fie în acest sens. Și acest lucru prefigurează una dintre schimbările esențiale pe care PSD trebuie să le dezbată și din punctul meu de vedere să le adopte la congresul pe care îl vom avea în primăvara anului viitor”, a precizat Victor Ponta.

Citeste si:  Dragnea: Ministrul Finanţelor va face o nouă prognoză privind efectele Codului fiscal

Judecătorii de la Tribunalul București au decis duminică seară arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cristinel Bîgiu, acuzat de procurorii DNA de luare de mită.

În același dosar a fost arestat și Florin Colgiu, finul șefului CJ Buzău și președinte TNL Buzău, acuzat de complicitate la luare de mită, în formă continuată.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Cristinel Bîgiu a fost prins sâmbătă de procurorii DNA în timp ce primea mită, fiind ridicat și adus la sediul DNA din București. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata