Să-l ajutăm pe Moş Crăciun!

Sarbatorile vin si ne gandim tot mai des unde ne organizam vacanta, ce cadouri oferim si ce am dori sa primim de la familie si cei dragi. Insa, nu toti copiii se vor bucura de aceste sărbători. Mulţi copii sunt privaţi de bucuriile sărbătorilor de Iarnă.

Ei nu au bunătăţi pe masă sau cadouri aduse de Moş Crăciun. Deoarece părinţii sunt prea săraci pentru a le cumpăra jucării şi dulciuri, micuţii nu trăiesc emoţia despachetării cadourilor. Pentru ei zilele sărbătorilor de iarnă nu se deosebesc cu nimic de celelalte zile ale anului, trăite în lipsuri, sărăcie, frig şi tristeţe.

Citeste si:  MUZEELE ŢĂRII: Muzeul de Artă "Casa Simian" din Râmnicu Vâlcea

Impreuna avem puterea sa schimbam ceva!

Campania “Sa-l ajutam pe Mos Craciun!” colectează donaţii sub orice formă. Fiecare poate contribui cu un banut, o carte, o hăinuţă, o jucărie, produse igienice etc., pentru a aduce căldură în sufletul acestor oameni.

Să fim generoşi! Alăturaţi-vă echipei noastre şi transformaţi-vă în Moş Crăciun pentru un copil, pentru o persoană pe care, deşi nu vă cunoaşte, o veţi face fericită!

Pentru informatii :

Tel: 0741/439.267
https://www.facebook.com/centrulmariloroameni?ref=bookmarks
Cont bancar: RO 25 BTRL RON CRT 025 368 3501

Pe Pamant nu poate fi pace atat timp cat mai exista lacrimi de foame, de neputinta, de saracie si de durere pe chipul unor copilasi. Copilasii sunt produsul nostru si sunt un bun comun, sunt tezaurul nostru.

Citeste si:  Cont pentru donaţiile persoanelor fizice, deschis de MFP la Trezorerie

Va las acum sa priviti imagini care spun mai mult de o mie de cuvinteUndeva intre limita judetului Iasi si…nicaieri – Andrieseni. O comuna cu 7 sate, aproximativ 4.000 de suflete, unde extremele convietuiesc.

[nggallery id=194]

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata