Ponta: Vom avea 15 direcţii prioritare de acţiune în programul de guvernare

17

Premierul Victor Ponta a anunțat vineri că programul de guvernare pentru perioada 2015 – 2016 va avea 15 direcții prioritare de acțiune, un accent deosebit urmând să fie pus pe combaterea evaziunii fiscale, fondurile europene, centralizarea și dezvoltarea capacităților administrative, sistemul fiscal.

La finalul unei reuniuni a coaliției de guvernare, șeful Executivului a anunțat o agendă de acțiuni prioritare care continuă să se înscrie în programul de guvernare cu care USL a candidat în 2012 și pentru care a obținut majoritatea în Parlament.

„Aceste acțiuni prioritare din agenda 2015 — 2016 le-am structurat pe două tipuri de acțiuni, guvernamentale și de politici publice, care privesc în special și se pot concretiza prin decizii luate în cadrul Parlamentului României. Acțiunile prioritare de guvernare în perioada 2015 — 2016 în cadrul majorității parlamentare și al Guvernului vor avea 15 astfel de direcții de acțiune și de domenii în care dorim să continuăm lucruri bune începute în cei doi ani și jumătate de guvernare comună, dar să accentuăm și să putem evalua foarte clar rezultate concrete”, a spus Ponta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata