Plimbare ameţitoare pe tavan în casa cu susu-n jos

0 19

A man passes a house built upside-down in Russia's Siberian city of Krasnoyarsk

O casă construită cu susul în jos, răsturnată atât la exterior, cât şi la interior, a devenit o atracţie turistică în Siberia, Federaţia Rusă. Dispunerea nefirească creează o puternică iluzie de sfidare a gravitaţiei.

Această senzaţie a fost documentată recent de fotograful Ilya Naymushin, printr-o serie de fotografii realizate în turul casei, pentru agenţia de ştiri Reuters.

casa2

casa7

Vizitatorii se simt ca şi cum ar merge pe tavan când se plimbă prin cele două etaje ale ciudăţeniei. În bucătărie şi sufrageria cu pereţii verzi, oaspeţii merg pe sub o masa răsturnată, amplasată în partea de sus a încăperii, pe care se află farfurii cu spaghete, parcă pregătite pentru a fi mâncate.

casa3

În camera de zi, tot răsturnate şi prinse sus, se află un pom de Crăciun, o canapea, precum şi alte obiecte de mobilier situate deasupra capului.

casa12

Capacul WC-ului atârnă deschis într-o baie mică, iar jucăriile sunt împrăştiate în camera de joacă de la mansardă, îmbrăcată în lambriu de lemn. Afară, o maşină cu roţile în sus este parcat pe o mică alee, fiind agăţată de pavajul din cărămidă aparentă.

casa4

Ciudata casă este situată în oraşul siberian Krasnoiarsk şi este semnificativ mai mare decât cabana asemănătoare cu susu-jos de la Moscova. Ambele oferă o perspectivă ameţitoare şi se pretează la oportunităţi excelente de fotografiere.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata