Ştirile DOZADEBINE.ro – 23 ianuarie 2015

¤ Hidrocentrala Vidraru de pe Argeş, un proiect 100% românesc

Hidrocentrala Vidraru, un proiect 100% românesc şi unul dintre cele mai importante obiective economice ale judeţului Argeş, a produs în cei 48 de ani de funcţionare o cantitate de electricitate de 17.034 GWh.

¤ Gândurile zilei – 23 ianuarie 2015

„Nu te căsători cu cine poţi să trăieşti, ci cu persoana fără de care nu poţi trăi”.

¤ ARGEŞ: Monumentul Eroilor de la Mateiaş

Monumentul Eroilor de la Mateiaş, cunoscut şi sub numele de Mausoleul de la Mateiaş, este un monument istoric şi cultural de excepţie, dedicat eroilor din Războiul de Întregire Naţională dintre anii 1916-1918.

¤ 5 parcuri unice din India

Explorarea faunei sălbatice rare din pădurile Indiei este o bucurie aparte. De la fiarele regale, până la păsările cu ciripit dulce, frumuseţea acestei ţări glorioase cuprinde tot ceea ce poate întineri şi stimula simţurile celor pasionaţi de natură.

¤ Horoscopul zilei de vineri, 23 ianuarie 2015

¤ Topoloveni, oraşul magiunului de prune

Topoloveni, un oraş cu puţin peste 10.000 de locuitori, recunoscut pentru exportul articolelor de artizanat şi al conservelor de legume şi fructe, a devenit faimos, în ultimii ani, datorită dibăciei a două vizionare, mamă şi fiică, Bibiana şi Diana Stanciulov.

¤ ARGEŞ: scurt istoric al judeţului

Vestigiile arheologice descoperite pe teritoriul judeţului Argeş atestă existenţa unor aşezări omeneşti datând din Paleolitic.

¤ Contractele cu Dacia asigură furnizorilor 800 milioane euro

Contractele cu Uzina Dacia de la Mioveni le asigură furnizorilor localizaţi în judeţul Argeş o cifră de afaceri anuală de 800 de milioane de euro, reprezentând 40% din suma totală alocată de producătorul auto pentru achiziţii.

¤ Bancul zilei: Nepoţi de succes

 ¤ Sirha: renumit salon al gastronomiei şi industriei hoteliere

Sirha, unul dintre cele mai importante saloane dedicate gastronomiei şi industriei hoteliere mondiale, se va desfăşura în incinta Eurexpo din Lyon, între 24 şi 28 ianuarie 2015.

¤ ARGEŞ: Municipiul Piteşti

Reşedinţa judeţului Argeş este localizată în Nord-Vestul regiunii istorice Muntenia. Aşezat între dealuri înalte, pe terasele râului Argeş, municipiul Piteşti are o suprafaţă de 40,73 kmp.

Detalii pe www.DOZADEBINE.ro

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.