A murit cântăreţul grec Demis Roussos

Cântărețul grec Demis Roussos a murit în acest weekend la un spital din Atena, au informat surse spitalicești, citate luni de AFP.

„După ce a fost internat o perioadă îndelungată de timp la spitalul Igia, artistul cunoscut pe plan mondial Demis Roussos s-a stins din viață”, a informat spitalul într-un comunicat lapidar.

Demis Roussos a făcut parte din trupe precum We Five et the Idols în anii 60, înainte de a deveni solistul grupului Aphrodite’s Childs, cu vocea sa având un timbru deosebit și ușor de recunoscut. El s-a lansat într-o carieră solo începând din 1971 și a vândut milioane de discuri. Ultimul său album datează din 2009.

Retras de mai mulți ani, el a apărut pe prima pagină a ziarelor în septembrie 2013, într-una din ultimele sale apariții publice, când a primit distincția Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare din mâinile ambasadorului Franței.

Demis Roussos, îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, cu cravată înflorată și cămașă și ochelari de soare de culoare mov, a fost înconjurat de familia sa cu această ocazie, dar problemele de sănătate l-au obligat să rămână așezat pe parcursul ceremoniei, notează AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.