Elveţianul Jakob Hausmann, primul chef care va găti în singurul restaurant de gheaţă din România

0

Elvețianul Jakob Hausmann este primul maestru bucătar care va găti în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, au anunțat miercuri organizatorii evenimentului.

Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor împătimiți senzații tari în trei spectacole culinare — pe 28 februarie, 15 martie și 4 aprilie.

„Astfel, Ice Restaurant Bâlea Lac va intra în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate”, se arată într-un comunicat .

Printre clienții care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.