Udrea: Coldea are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile

21

Deputatul Elena Udrea a afirmat, duminică după-amiaza, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea, „cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne” apărute după dezvăluirile făcute de ea, susținând că acesta „are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile”.

„Coldea cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile. Eventual, până mă „rezolvă” pe mine”, a arătat Udrea, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, pe marginea unei știri ce releva, printre altele, că generalul Florian Coldea i-ar fi cerut lui Georgian Pop să nu fie audiat încă în Parlament, până nu se termină verificările interne.

Citeste si:  Udrea: Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al PMP

Președintele Comisiei parlamentare comune pentru controlul activității Serviciului Român de Informații (SRI), deputatul Georgian Pop, a declarat duminică, că o audiere la comisie a conducerii interimare a SRI ar putea avea loc „de principiu” săptămâna viitoare, în funcție însă de finalizarea unei verificări interne a SRI privind acuzațiile la adresa instituției, procedură care, potrivit asigurărilor date de conducerea actuală a serviciului, „se desfășoară cu celeritate”.

„Conducerea interimară a SRI m-a asigurat că această verificare internă se desfășoară cu celeritate și le-am transmis mesajul că, la audiere, pe care oricum o programasem, să introducem un nou punct pe ordinea de zi în care să analizăm aceste aspecte, concluziile verificării interne a instituției”, a arătat Pop, duminică seara,.

Citeste si:  Guvernul a adoptat Ordonanţa de urgenţă privind interceptările

Deputatul Elena Udrea a anunțat vineri seară, într-un interviu pentru Hotnews, că a depus un denunț pe numele actualului director interimar al SRI, Florian Coldea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata