Cântăreaţa Natalie Imbruglia împlineşte 40 de ani

17

Cântăreața Natalie Imbruglia s-a născut la 4 februarie 1975, în Australia.

La 15 ani, Natalie a fost admisă la școala de talente „Mc Donalds Performing Arts College” din Sydney. La 16 ani, a făcut reclamă pentru un producător japonez de gumă de mestecat. Ulterior, a obținut un rol în telenovela australiană „Neighbours”, rol care a făcut-o faimoasă și în Marea Britanie.

Doi ani mai târziu, Natalia Imbruglia a plecat la Londra, unde nu a găsit de lucru, petrecându-și timpul în cluburile orașului. Talentul său în muzică a fost descoperit de managera Anne Barrett.

Citeste si:  Ziua Internaţională a Mamei-Pământ

Pleacă în SUA și înregistrează primul album intitulat „Left of the Middle” (1997). Primul său single intitulat „Torn”, are un succes la nivel mondial. A vândut peste 1 milion de LP-uri în SUA și peste 6 milioane în întreaga lume, a fost numărul 1 mondial, a rămas 23 de săptămâni în Top 40 UK, a câștigat titlurile de „cel mai bun debutant” la premiile VH1 și „cel mai bun cântec” la premiile MTV.

În 2001, înregistrează albumul „White Lilies Island” care devine un album de succes, mai ales datorită single-lor „That Day” și „Wrong Impression”.

Citeste si:  China şi-a fixat drept obiectiv pentru acest an o creştere economică de 7,5%

În 2002, joacă și într-un film alături de celebrul actor Rowan Atkinson în ”Johnny English”. Mai are roluri în peliculele „Closed for Winter” (2009), „Underdogs” (2013) și „Among Ravens” (2014).

Dintre albumele sale amintim „Counting Down the Days” (2005) și „Come to Life” (2009) iar dintre single-uri „Wishing I Was There”, „Smoke”, „Beauty on the Fire”, „Shiver”, „Glorious”, „Want”.

Natalie Imbruglia a concertat în România de două ori: la Festivalul Cerbul de Aur în 2005 și în 2008, cu ocazia lansării unui nou model de autoturism pe piața din România. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citeste si:  Aniversarea reginei Elisabeta a II-a, mai populară ca oricând
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata