Johnny Depp s-a căsătorit cu actriţa americană Amber Heard

10

Starul hollywoodian Johnny Depp, fostul partener al interpretei franceze Vanessa Paradis, s-a căsătorit marți cu actrița americană Amber Heard într-o ceremonie civilă desfășurată în Los Angeles, au indicat miercuri ziarele locale, preluate de AFP.

Cuplul, care s-a logodit în 2012, și-a oficializat legătura cu câteva zile înainte de organizarea unei mari petreceri pe insula privată a actorului din Bahamas, au indicat magazinele People și US Weekly.

Nunta a avut loc în casa lui Depp din cartierul West Hollywood, Los Angeles.

Actorul (51 de ani), câștigător a trei premii Oscar, a început să se întâlnească cu Heard (28 de ani), la scurt timp după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „The Rum Diary” în 2011. Actrița este cunoscută pentru rolurile din „All the Boys Love Mandy Lane” (2006) și „North Country” (2005).

Citeste si:  Johnny Depp nu este doar actor, ci şi un bun chitarist - VIDEO

Potrivit AFP, căsătoria cu Amber este cel de-al doilea mariaj pentru Johnny după cel din 1983 cu actrița Lori Anne Allison, de care s-a despărțit doi ani mai târziu.

Actorul a mai avut relații cu actrițele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn și Wynona Ryder, dar și cu Vanessa Paradis, cu care a trăit timp de 14 ani, între 1998-2012, și are doi copii, Lily-Rose și John Christopher.

Familiile și prietenii cuplului sunt așteptați în acest weekend pe insula Little Hall Pond Cay, pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru suma de 3,6 milioane dolari, potrivit cifrelor oferite de revista Forbes. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata