Pantoful Cenuşăresei, în viziunea a nouă designeri renumiţi, prezentat la Berlinală

9

Nouă degineri celebri au realizat propria lor viziune asupra pantofului Cenușăresei, iar creațiile lor vor fi prezentate publicului într-o expoziție purtând numele celebrei eroine de poveste, care se va inaugura vineri, 13 februarie, în cadrul Festivalului de Film de la Berlin, scrie miercuri ziarul ‘Le Soir’.

Locul ales pentru acest eveniment nu este întâmplător, ci are legătură cu difuzarea la Berlinală a lungmetrajului ‘Cinderella’ (‘Cenușăreasa’), în regia lui Kenneth Branagh, cu Lily James și Cate Blanchett în rolurile principale. Filmul este produs de studiourile Disney, care au avut și ideea de a solicita unor renumiți creatori de modă să elaboreze o versiunea actualizată a condurului din basm.

Citeste si:  Bulgaria ar putea majora TVA-ul la 22% pentru un an

Cei care au răspuns invitației sunt Paul Andrew, Alexandre Birman, René Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia, Jérôme C. Rousseau și Stuart Weitzman.

‘Pantoful de cristal al Cenușăresei este simbolul magic al transformării. Fiecare din aceste (noi) perechi de pantofi amintesc de grația și eleganța lui. Această colecție este într-adevăr făcută pentru o prințesă’, a explicat un director de la ‘The Walt Disney Company’.

Toate modele vor fi puse în vânzare, pe bază de comandă, în câteva faimoase magazine din întreaga lume precum Saks Fifth Avenue din SUA, Harrods din Londra sau Galeriile Lafayette din Paris, și punte comerciale exclusiviste din Milano, Moscova, Tokyo și Dubai. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: ralix.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata