Trei cupluri se vor căsători de Sfântul Valentin la Poarta Sărutului

17

Trei cupluri se vor căsători, de Sfântul Valentin, la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu, alte șapte cupluri depunând cerere pentru a-și uni destinele în ziua respectivă la Biroul de Stare Civilă, a declarat luni, într-o conferință de presă, șeful Direcției Publice de Protecție Socială Târgu-Jiu, Teodora Ciobanu.

Potrivit acesteia, căsătoriile sunt cuprinse în programul organizat de municipalitate de Sfântul Valentin, printre manifestări numărându-se concursuri și programe muzicale, îndrăgostiții putând beneficia și de invitații la o piesă de teatru oferită de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” și la un film la cinematograful „Sergiu Nicolaescu”.

„Între orele 10,00 și 14,00 va fi organizat concursul cea mai frumoasă declarație de dragoste în cadrul unor emisiuni matinale la posturile locale de radio, iar premiile oferite de sponsorii noștri sunt cinci torturi, cinci cine romantice și zece bonuri valorice la două pizzerii. La ora 12,00, în Parcul Central va fi un program de muzică de fanfară, între 13,00 și 14,00 vor avea loc căsătoriile la Poarta Sărutului, sunt programate trei cupluri acolo, la ora 15,00, în incinta mall-ului, va avea loc un spectacol de muzică ușoară. Vor fi și concursuri, la ora 18,00 Teatrul Dramatic ‘Elvira Godeanu’ oferă cuplurilor de îndrăgostiți o piesă de teatru. Tot de la aceeași oră, la cinematograful ‘Sergiu Nicolaescu’ vom aștepta cupluri care vor primi de aici de la primărie invitații la film”, a spus Teodora Ciobanu.

Citeste si:  Premierul belgian va oferi mii de inimi din ciocolată de Valentine's Day

Ea a menționat că și programul de Dragobete a fost stabilit, urmând ca pe 24 februarie să aibă loc un spectacol de tradiții și muzică populară. Tot în acea zi se va desfășura și „Nunta de aur” pentru cuplurile din municipiu care au împlinit sau vor împlini pe parcursul anului 50 de ani de căsătorie.

„De Dragobete va fi un spectacol de tradiții, muzică populară și obiceiuri susținut de artiștii Ansamblului ‘Doina Gorjului’ în Parcul Central și tot în acea zi avem programul nostru de fiecare an, ‘Nunta de Aur’, pentru cuplurile care în 2015 aniversează 50 de ani de căsătorie. Din 2004 datează acest obicei de a sărbători ‘Nunta de aur’, atunci am început cu 114 cupluri, până în acest moment s-au înscris 35 de cupluri, dar înscrierile se vor termina chiar în ziua de 24 februarie. Bugetul e de 3.000 lei din partea Primăriei pentru cele două sărbători, de Sfântul Valentin și Dragobete”, a conchis Teodora Ciobanu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata