Varujan Vosganian şi-a dat demisia din PNL

15

Senatorul Varujan Vosganian și-a anunțat vineri, 13 februarie, demisia din PNL.

”Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiți, prin prezenta, demisia mea din noul PNL”, a scris Vosganian pe blog, adresându-se conducerii PNL.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis senatorilor liberali că i-a cerut demisia lui Varujan Vosganian, arătând că, în cazul în care acest lucru nu se va produce, va propune excluderea acestuia din partid.

„I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Național Liberal”,a  afirmat Gorghiu.

Citeste si:  ANPC a amendat cu peste 43.000 lei marile lanţuri de magazine din Bucureşti

În document, liderul PNL precizează că luni va fi prezentă la ședința grupului parlamentar al senatorilor PNL, pentru a stabili modalitatea prin care „accidentul politic petrecut pe 12 februarie să nu se mai repete vreodată”.

Ea subliniază că respingerea cererii de încuviințare a începerii urmării penale pentru senatorul Varujan Vosganian nu poate rămâne fără urmări politice.

Și copreședintele PNL Vasile Blaga i-a cerut demisia din partid lui Varujan Vosganian.

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorilor DIICOT, transmisă prin procurorul general, de ridicare a imunității pentru urmărirea penală a lui Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, în dosarul Romgaz. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata