Chef Jakob Hausmann va găti în stil elveţian în singurul restaurant de gheaţă din România

11

Elvețianul Jakob Hausmann este primul maestru bucătar care va găti sâmbătă, 28 februarie, de la ora 19,00, în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, au anunțat marți, organizatorii evenimentului.

Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor un adevărat spectacol culinar. Meniul va fi compus din Supă de orz în stil elvețian, Somon graved marinat, cu Cous-Cous și aromatizat cu fructe citrice, Mușchi de porc cu sos de fondue, cu legume blanchate și cartofi noi, Brânză elvețiană cu roșii cherry dulci și Panna Cotta cu fructe de pădure flambate. Un astfel de meniu costă 198 de lei.

Citeste si:  Turiştii britanici şi germani, clientela cea mai numeroasă de Revelion, în singurul hotel de gheaţă din România

„Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate”, se arată într-un comunicat.

Printre clienții care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata